könyvbemutató

Könyvbemutató Körmenden – Élménybeszámoló

A hétvége nagyon sűrű volt a számomra, mert nemcsak az Adventi vásárba mutatkozott be Manófalva ünnepe, hanem Körmenden is, jöjjön az Élménybeszámoló!

Bevallom, nagyon szeretek Körmendre járni, mert annyi szuper programot szerveznek, most pedig én is része lehettem ennek. A gyerekek már az érkezésem előtt ott voltam, mert nemcsak Manófalva érkezett meg hozzájuk, hanem a Grinccs is. De miután a Griccs visszaadta a karácsonyt, a manók is szerepez jutottak. Készültek szuper csilli-villi manóházak, karácsonyfák és hógömbök is. Nagyon szeretem, amikor a gyerekek között mászkálva figyelhetem, hogyan alkotnak,és hogyan teremtik meg a saját kis mesevilágukat.

Bevallom, nagyon különleges élmény is ért, mert egy tündéri kislány nemcsak beleszeretett Manófalvába, de még közös fotót is kért, ami nekem mindig különleges, és picit zavarba ejtő is, hogy pont velem szeretnének fotózkodni, dedikálást kérni. Ezek az élmények mindig átmelengetik a szívem.

A meseszoknya felakasztva várta őket, végül felakasztva csodálták meg, és a mesekönyv segítségével ismerték meg a mesét. Mesélni ugyanis nem sikerült, amin miatt kicsit bánatos voltam, de ami késik, nem múlik, és nagyon lelkesen várom, hogy visszatérjek, mint a Girnccs, én is elvigyem őket a saját kis mesevilágomba

meseszoknya

Vélemény, hozzászólás?