You are currently viewing Könyvek a zöldben – Élménybeszámló

Könyvek a zöldben – Élménybeszámló

Szeptember 26-án vasárnap csodás napsütésben tarthattuk meg a Könyvek a zöldben könyvpikniket.

Bár reggel még aggódtam, hogy nem lesz jó időn, a napocska csodásan kisütött, és fantasztikus időnk volt. Ez a rendezvény már régi vágyam volt, és hála Pávelkovics Petrának és Szombathely Városának meg is valósulhatott. A célunk az volt, hogy az emberekhez közelebb hozzuk a könyvek és az olvasás szeretetét, mindezt egy szép zöld természetesen környezetben.

A pakolás már dél körül elkezdődött, és szépen sorban az írók is megérkeztek. Bár váratlan események borzoltak az idegeimet, egy szuper délutánt tölthettünk együtt.

Varázs Tamás varázsolta el a gyereket egy remek bűvészműsorral, természetesen mesekönyv témában, aztán Albert Zsuzsanna egy csodás mesét hozott nekünk, de a mesekártya és társasjáték asztal előtt is folyamatosan váltottak egymást a családok.

A legnépszerűbb egyébként a Könyvcsere-pont volt, rengetegen hoztak-vittek könyvet, én magam is cseréltem, főleg mesekönyveket szereztem. A maradék könyv egyébként majd Szombathely legújabb könyvmegállóját fogja gazdagítani.

Bár az időjárás idén már nem teszi lehetővé ezt a rendezvényt, de jövőre újult erővel és még több ötlettel vágunk neki. Azért búsulni nem kell, mert idén még számos helyen megfordulunk majd a mesekönyvekkel, könyves rendezvényt is tervezek még, szóval érdemes lesz figyelni a naptárat.

Képek az eseményről

Császár Eszti a Lélek táncsa könyvével, én pedig Fülöp a strucc, savariai kalandjai című könyvemmel

Vedd meg a Fülöp a strucc savariai kalandjai című könyvemet nyomtatott vagy e-könyv formátumban!

Vélemény, hozzászólás?