Manófalvi vígasságok

Interaktív mesekönyv

Egy könyv, amiben a gyermeked a főhős:

Manófalvi vígasságok interaktív mesekönyv - Kőszegi Anita

Tudod, hol van Manófalva? 

Pontosan ott, ahol lennie kell! Sem közelebb, sem távolabb, éppen ott ahol van. Az is lehet, hogy jártál már arra, csak nem vetted észre a falevelek, gombakalapok vagy faüregek apró lakóit, a manókat.

Manófalvára pedig mindig érdemes ellátogatni, hiszen minden évszaknak megvan a maga csodálatos ünnepe, amit az apró lakók egy-egy fantasztikus vigassággal ünnepelnek. Kíváncsi lettél, ugye?

Akkor kerekedjünk is fel, és látogassunk el a fények ünnepére! Fogjuk meg a télihez illő levelet, és repüljünk el Manófalvára! 

Vásár, finomságok, hóember építőverseny, manókórus és egy igazán különleges fényünnep vár rád! 

Te mit szeretnél látni először? Te döntesz!

 

Interaktív könyv

Mit kínál az interaktív mesekönyv?

Egy különleges mesekönyvet keresel, ami nem csak egy aranyos mesét, de kalandot és játékot is rejt magában? Ahol a gyerkőc nem csak olvasó/hallgató, hanem része a történetnek? Akkor ne keress tovább, mert a Manófalvi vigasságok a Te gyerkőcödnek készült!

Egy könyv, amiben a gyermeked a főhős

  • Ő dönt
  • Ő választ
  • Ő határozza meg a történet menetét

Nemcsak egy mese van benne, hanem a döntésektől függően több történet. Így akár mindennap egy új, izgalmas mesét olvashattok.

labirintus- interaktív mesekönyv működése

Olyan könyvet szeretnél, ami leköti a gyerek figyelmét, tanulságos és pozitív.

Egy felmérés alapján a szülők nagy része fontosnak tartja, hogy olyan mesekönyvet válasszon a gyermekének, ami szórakoztat, de ezzel együtt tanulságos, fejleszti a képzeletüket, és pozitív a mondanivalója.

A könyv kiválasztásánál a szülőknek gyakran problémát okoz, hogy nem tudnak beleolvasni, nem tudják, hogy mit vesznek meg, és olvasás közben derül ki, hogy “gáz” a tartalma. Másik probléma, hogy manapság a gyerekek jobban szeretnek a számítógépen / okostelefonon játszani, mint olvasni.

Nem alaptalan a félelem, hogy a választott könyv vajon leköti-e a gyermekedet, mert az utóbbi időben gombamód szaporodnak a tartalmilag és erkölcsileg is … khmmm… kifogásolható mesekönyvek.

Ez a könyv átmenet a játékok és a könyvek között. Egy igazi interaktív kaland, ahol a gyerkőc átélheti egy nyomozás izgalmait, és így jobban megszereti az olvasást.

interaktív mesekönyvet olvasó anya

Neked való...

Kinek ajánljuk?

Interaktív mesekönyv

A Manófalvi vígasságok egy olyan könyv, ami…

Manófalvi vígasságok interaktív mesekönyv mockup