Abigél és Andris
születésnapi nyomozása
(E-könyv)

(1 vásárlói értékelés)

1.490Ft

Abigél és Andris, a rosszcsont ikerpár néhány nap múlva ünnepli az 5. születésnapját. Nagyon kíváncsiak már, hogy mit kapnak ajándékba. Amikor anya és apa elmennek vásárolni, az ikrek nyomozásba kezdenek, hogy kiderítsék, hova dugták a szüleik az ajándékukat. Dönt Te hol nyomozzanak, merre keresgéljenek, hiszen a főhős TE vagy!

Leírás

Egy különleges mesekönyvet keresel, ami nem csak egy aranyos mesét, de kalandot és játékot is rejt magában? Ahol a gyerkőc nem csak olvasó/hallgató, hanem része a történetnek? Akkor ne keress tovább, mert Abigél és Andris története a Te gyerkőcödnek készült!

Kinek ajánljuk?

• ovis és iskolás gyerekeknek, akik csillogó szemmel fogják hallgatni vagy olvasni
• akik nemcsak hallgatói, de résztvevői is szeretnének lenni a mesének
• mindenkinek, aki szeretne egy kalandos mesét olvasni

Mit kínál a könyv:

• Leköti a gyermeked figyelmét, és csillogó szemekkel fogja végighallgatni
• Megmozgatja a fantáziáját
• A gyermeked is a mese részesévé válik, átélheti a nyomozás izgalmait
• Főhősnek érezheti magát, és magával ragadja a kaland
• Neked is izgalmas lesz, ásítozás nélkül tudod végigolvasni 🙂
• Van mondanivalója, pozítív tanulsága, ami formálja a gyermeked lelkivilágát, az értékrendjét
• Tényleg a Te gyermeked korosztályának szól 4-7 éves korig
• Bele tudsz olvasni, hogy ne később “koppanj”
• Nem gagyi, igénytelen, ami kiszúrja a szemed
• Nincs benne “gáz”, megbotránkoztató tartalom

 

Vélemények a könyvről:

“Egy igazán kedves, izgalmas, komisz mese! Életszerű mivolta miatt bele tudtam magamat helyezni a történetbe. Sőt! Egyszerre több szereplővel is tudtam azonosulni: Gyerekként mi is ilyen kis huncutok voltunk a testvéreimmel, amilyenek a főszereplők! Kedves emlékeket hozott felszínre a könyv olvasása! Illetve, több gyermekes szülőként abszolút meg tudom fogni a történet másik oldalát is. Amikor túl kell járni a lurkók kíváncsi természetén. Ajánlom ezt a könyvet minden olyan gyerkőcnek aki keresi az izgalmat; akinek tetszik, ha úgy alakulnak a dolgok ahogyan ő szeretné, és aki kíváncsi egy komisz ikerpár vicces történetére! ”

Feketéné Gaál Katalin

 

„András és Abigél története igazán érdekes, mégpedig a sok választási lehetőség miatt. Izgalmas, hogy miként alakul a mese, annak alapján, hogy mit választunk. És ha véget ér, vissza lehet kanyarodni és újra megcsavarni a történetet, amely ez által mindig kicsit más lesz. Biztos vagyok benne, hogy sok gyermeknek fog élvezetes perceket szerezni.”

Bakó-Kovács Eszter

 

“Anita lehet az új generációs gyerek könyvek egyik legjobb írója. Nagyon is jól érezhető a történetében, hogy mai gyerekeknek mire van szükségük. Magával ragadja még a felnőtt olvasó figyelmét is, viszont tanító néniként én is tudom, hogy a mai kisgyerekeket milyen történetek kötik le igazán. Egyszerű a nyelvezet, nagyon pörgős, izgalmasak az események, mindig van valami csavar benne, ami plusz löketet ad a folytatásnak. Ugyan akkor olyan, minden kis lurkónak aktuális és egyszerű problémákról szól, mint a szülinapi ajándék kikutatása. Ezen minden kicsi, még a legjobbak is átesnek minimum egyszer. Sosem felejtem el, mikor én magam is túrtam át a szekrényeket a karácsonyi meglepik után. Sosem olvastam még ilyen kalandjáték könyvet, valahogy régen sem akadt egy se a kezembe, ez volt az első, de nagyon jó könyvvel kezdtem úgy érzem. Ezek a típusú történetek aztán igazán jól megmozgatják majd a gyerkőcök gondolkodását és fantáziáját.”

Rittling Tünde

Abigél és Andris
születésnapi nyomozása
(E-könyv)
termékről 1 értékelés

  1. Fördősné Varga Zsófia

    Nagyon aranyos és izgalmas történet. A gyerekek nagyon élvezték, hogy ők dönthettek arról, hogy az ikrek merre keressenek tovább, hogy füllentsenek-e vagy sem, közben pedig hangosan nevettek a történeten.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…